Voordelige koffieautomaten Limburg

Als u op zoek bent naar een voordelige en betrouwbare koffieautomaat voor uw organisatie en is uw bedrijf, kantoor, instelling of school gevestigd in Limburg of Zuidoost-Brabant, dan is Coffee Fresh Beaumont, gevestigd in Echt, voor u de juiste partner. Reeds meer dan 50 jaar leveren wij voordelige, betrouwbare en professionele koffieautomaten. Onze koffieautomaten zijn van overwegend Nederlandse makelij en hebben een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding. Kiest u voor het gemak van instant (= vriesdroog) koffie, de smaak van fresh brew of de beleving van verse bonen? Wij hebben het allemaal. Zowel voor kleine organisaties vanaf 5 medewerkers als bedrijven met 200 medewerkers of meer, hebben wij geschikte koffieapparatuur.

Limburgse totaalleverancier

Als totaalleverancier zijn wij ook gespecialiseerd in:

 • Cup-a-Soup automaten
 • frisdrankautomaten
 • vers- en zoetwarenautomaten
 • waterkoelers

Wij zijn tevens dealer van Nescafé (bekend van onder meer Nespresso en Dolce Gusto) en hebben we veel aandacht voor MVO in de bedrijfsvoering (breed assortiment Fairtrade producten, milieuvriendelijke koffiebranderij, energiezuinige en intelligente koffieautomaten). Daarnaast dragen we ons steentje bij aan Social Return door de inzet van medewerkers van SW-bedrijf Westrom-Risse Roermond op twee projecten. Wilt u weten welke koffieautomaat het beste past bij de situatie van uw bedrijf? Klik hier voor de Keuzehulp. In 4 stappen selecteert deze de voor u meest geschikte koffieautomaat.

Waar maken wij voor u het verschil?

Vanwege onze centrale ligging in Echt, direct aan de A2, zijn de afstanden naar onze klanten kort. Hierdoor onderscheiden wij ons met ons unieke 4 uurs technische service- en onderhoudsconcept met eigen, vakkundige technische dienst. Daarnaast worden uw ingrediënten en overige bestellingen altijd binnen 2 tot 3 werkdagen bij u aan huis bezorgd door eigen routebezorgers. Tevens hebben wij een uniek Full Operating Service concept waarbij wij u volledig ontzorgen. Wij maken de apparatuur periodiek voor u schoon, vullen het bij en zijn verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van de ingrediënten en toebehoren. U hoeft alleen maar te drinken. Met het eigen Coffee Fresh concept is de Coffee Fresh groep landelijk georiënteerd en levert betaalbare koffieautomaten in heel Nederland.

Koffieautomaten huren of kopen

Bij ons kunt u koffieautomaten huren voor een aantrekkelijk tarief per maand. Bij huur is onze unieke 4 uurs technische service altijd inbegrepen. Kopen is ook mogelijk. Desgewenst ontvangt u een interessante inruilkorting als u uw bestaande koffiemachine inruilt. 

Offerte aanvraag voordelige koffieautomaat

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Wat anderen van ons vinden