Wat kost een kopje koffie?

Lekkere koffie voor uw bedrijf of kantoor is belangrijk voor u en uw medewerkers. Een goede kop koffie zorgt voor meer werkplezier en verhoogt de arbeidsproductiviteit, dat blijkt uit onderzoek. Coffee Fresh Beaumont uit Echt levert meer dan 50 jaar lekkere koffie aan bedrijven en kantoren in Limburg en Zuidoost-Brabant. Wij tonen aan dat lekkere koffie op het werk niet duur is; welke koffie u ook kiest, verse bonen, fresh brew of instant koffie.

Welke koffie leveren wij?

Kiest u voor de beleving van instant (= vriesdroog) koffie, de smaak van fresh brew koffie of de beleving van verse bonen? Coffee Fresh Beaumont heeft het allemaal. Onze koffie wordt grotendeels gebrand van 100% Arabica koffiebonen omdat algemeen aangenomen wordt dat van deze bonen de beste en lekkerste koffie wordt gemaakt. Maar, laat u verrassen...ook onze koffie gemaakt van Robusta bonen of een melangering van Arabica en Robusta bonen is echt lekker.

Wat kost een koffieautomaat?

Een goede kop koffie wordt bereid door een goede koffieautomaat. Ook voor een betaalbare koffieautomaat is Coffee Fresh Beaumont uw beste partner. Wist u dat een prima koffieautomaat echt niet duur is? U huurt er al een voor slechts € 1,00 per dag, inclusief 4 uurs technische service.

Welke koffieautomaat is geschikt?

Welke koffieautomaat op het werk het beste past bij uw bedrijfssituatie hangt af van een aantal factoren. Allereerst kijkt u naar het aantal gebruikers. Hoeveel collega's en/of klanten maken dagelijks gebruik van de koffiemachine? Bent u op zoek naar een kleine koffiemachine voor vanaf  5 medewerkers of een grote koffieautomaat voor 50 tot 200 personen en meer? Daarnaast bepaalt ook de zetmethode voor een belangrijk deel uw keuze. Kiest u voor de beleving van verse bonen, de smaak van fresh brew koffie of het gemak van instant (= vriesdroog) koffie? Het verschil zit met name in de smaakbeleving, de bereidingstijd en het onderhoud. Per soort zijn er verschillende smaakmelanges, elk met een eigen karakter en beleving. Wilt u weten welke koffieautomaat aansluit op uw eisen, wensen behoeften en bedrijfssituatie? Maak dan gebruik van onze handige Koffie Keuzehulp. In 4 simpele stappen selecteert deze een aantal voor u geschikte koffieautomaat.

Huren of kopen

Naast huren kunt u ook een koffieautomaat kopen. Indien van toepassing ruilen wij uw bestaande koffieapparatuur in en geven u een  aantrekkelijke inruilkorting op de koopprijs van een nieuwe automaat. Tevens kunt u tegen een aantrekkelijk tarief gebruik maken van onze unieke 4 uurs technische service en onderhoud.

Wat anderen van ons vinden